Ευ Ζην

Ευ Ζην

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. "ΕΥ ΖΗΝ" αποτελεί μια νέου τύπου επιχείριση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Ευαισθητοποιημένοι πολίτες, φορείς και νέοι με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, συνεργάστηκαν για την δημιουργία του Συνεταιρισμού. Υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών. Δεν προβλέπει στο κέρδος αλλά στην αλληλεγγύη, επενδύει στην κοινωνία των πολιτών και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Ο Κοι.Σ.Π.Ε. "ΕΥ ΖΗΝ" λειτουργεί από το 2005. Σήμερα απαριθμεί 66 μέλη Α'' κατηγορίας (νέοι με ψυχοκοινωνικά προβλήματα), 10 μέλη Β'' κατηγορίας (επαγγελματίες ψυχικής υγείας) και 10 μέλη Γ'' κατηγορίας (φορείς και φυσικά πρόσωπα). Σήμερα απασχολεί 28 εταίρους Α'' Κατηγορίας και 3 από το γενικό πληθυσμό. Οι δραστηριότητές του αναπτύσσονται με αυστηρά κριτήρια υγιεινής, ασφάλειας, διασφάλισης της ποιότητας, συνέπειας και οικονομικής ανταγωνιστικότητας. 
Δραστηριοποιείται στους τομείς:

Έπιπλο
Το επιπλοποιείο λειτουργεί με το μεράκι και τις γνώσεις έμπειρων τεχνίτων. Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και χρησιμοποιεί άριστη ποιότητα υλικών (μελαμίνη, βακελίτη κ.ά.). Αναλαμβάνει με εξειδικευμένα συνεργεία τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση επίπλων (έπιπλα γραφείου, κουζίνες, ντουλάπες, συρταροθήκες, μικροέπιπλα, ειδικές κατασκευές).

Catering
Μια μεγάλη "σπιτική κουζίνα" και μια εκπαιδευμένη ομάδα επιμλείται την ποιότητα του φαγητού κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεών, βασιζόμενη σε εκλεκτές πρώτες ύλες και μεσογειακές γεύσεις.
Το παρασκευαστήριό διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό λειτουργεί σύμφωνα με υψηλούς κανόνες υγιεινής (Πρότυπο ISO 22000:2005 HCCP).
Αναλαμβάνει: Κοινωνικές εκδηλώσεις (Γάμος, βάφτιση, πάρτυ κ.ά.). Υποστήριξη εταιρικών δραστηριοτήτων (σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια). Ημερήσια διατροφική κάλυψη εταιριών και φορέων (Κλινικές, Κέντρα Ημέρας, Οικοτροφεία κ.ά.)

Date

23 Ιούλιος 2015

Categories

Κοι.Σ.Π.Ε.